schip als metafoor

Het reilen en zeilen op een schip als metafoor voor het functioneren van uw organisatie. Bedenk dat de geschiedenis van de zeemanskunst eeuwen en eeuwen oud is.  De samenwerking op een schip is een resultaat van ongekende leercurve die overgegaan en gegroeid is van generatie op generatie. Koers zetten, omgaan met de elementen en hard werken.

Frijman is specialist in krachtig samenwerken en biedt samen met Rederij Vooruit de propositie om met uw team, afdeling of organisatie te varen op het wad en tegelijk te leren van de inzichten van het zeezeilen en deze te verbinden aan het leiderschap en krachtig samenwerken binnen uw organisatie. Dus leren met beide benen op het dek.

Gedurende het reisavontuur neemt Frijman Siebren de Ringh u mee in:

  • de ontwikkelingen die wereldwijd gaande zijn die maken dat krachtig samenwerken steeds belangrijk wordt voor het succes van uw organisatie
  • waarom krachtig samenwerken als snel inspirerend wordt genoemd maar in praktijk ook vooral confronterend is
  • waarom we het lastig vinden om elkaar feedback te geven terwijl dat noodzakelijk is om verder te komen
  • welke inzichten helpen om snel stappen te maken op weg naar een krachtige samenwerking
  • wat de kernpunten zijn van de organisatie op het schip en hoe dit zich verhoudt tot nieuwe vormen van organiseren

Tijdens de reis worden er ook regelmatig momenten van reflecties ingebouwd. Het resultaat voor uw organisatie is dat u krachtiger gaat samenwerken en sneller doelen realiseert.

Al met al een intensieve en verfrissende ervaring waarin het nuttige en aangename volledig in elkaar over gaan. Natuurlijk stemmen we het programma graag af op de specifieke vraagstukken en ambities binnen uw organisatie. We horen graag van u!