executive coaching

U kent uw eigen motivatie om een coach te zoeken. U wilt iets bereiken en heeft daar sparring nodig. Van mij mag u verwachten dat ik uw doelen volledig centraal stel. Onverdeelde aandacht, om u een stap verder te brengen.

De aanpak staat vast. We maken vrijblijvend kennis en als we er samen uitkomen trekken we een aantal dagdelen met elkaar op. Afhankelijk van het weer doen we dat op een mooie locatie of maken we een wandeling in de stad of in de natuur.

U vertelt uw verhaal en de vraagstukken waar u mee rondloopt. Ik reflecteer op wat ik u wel en niet hoor zeggen, hoe ik de situatie aan voel, stel u waarschijnlijk een aantal vragen en voorzie u desgewenst van concrete adviezen.

Mijn stijl van coachen typeert zich door; relativering, waardevrije gespreksvoering, humor, snel schakelen, anders kijken naar hetzelfde, mindsetting en confronteren.

Ik ben gesprekspartner voor ondernemers, directeuren, managers en professionals die gaan voor hun vak en een gelukkig mens willen zijn.

Ik breng een brede achtergrond mee als directeur, manager en specialist in transitievraagstukken in het (internationaal) bedrijfsleven en de (semi-) publieke sector.

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in filosofie en zaken die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. De praktijk is voor mij de beste slijpsteen gebleken. Een proces van vallen en opstaan. De wil om te leren van alles wat op je pad komt.