samenwerkingsdialoog

Frijman ‘Siebren de Ringh’ gaat graag met u en uw collega’s in dialoog over het meest essentiële, meest onderschatte en meest beloftevolle proces van iedere organisatie, samenwerken. Elke verbetering in de kwaliteit van het samenwerken leidt direct tot een: beter bedrijfsresultaat, hogere waardering door uw klanten of burgers, goede sfeer op de werkvloer en daarmee tot professionals en managers die beter in hun vel zitten. Dus beter in uw vel op het werk en thuis.

Tijdens een energieke presentatie belicht Siebren de Ringh het onderwerp samenwerken vanuit verschillende invalshoeken, gaat hij in op uw vragen en gooit spreekwoordelijk verschillende stenen in het water waarmee u en uw team verder kunnen om telkens een volgende stap te maken binnen uw organisatie en de keten waarin u actief bent.

Nodig hem uit voor uw management-, team-, thema- of personeelsdag en krijg o.a. meer inzicht in:

  • Hoe wereldwijde ontwikkelingen maken dat samenwerken binnen en over de grenzen van organisaties steeds belangrijker wordt
  • Waarom excellent samenwerken inspirerend en tegelijk confronterend is
  • Hoe het kan dat we vaak over van alles praten, behalve over de dingen die er echt toe doen om een samenwerking te verbeteren
  • Hoe we de afgelopen decennia verward zijn geraakt door allerhande managementtheorieën
  • Waarom mensen ruzie hebben terwijl ze het in de kern vaak eens zijn
  • Waarom we de regels en het spel van elkaar moeten scheiden om de samenwerking te verbeteren
  • Waarom samenwerken leidt tot een sterk onderscheidend vermogen voor elke organisatie
  • Hoe het accepteren van traagheid in samenwerken leidt tot echte versnelling
  • En natuurlijk praktische handvatten om direct op door te pakken

Neem vrijblijvend contact op via info@frijman.nl of via 06-55788762, bespreek de mogelijkheden en ervaar de kracht van samenwerken.

Siebren de Ringh heeft uitgebreide ervaring als organisatieadviseur en directeur binnen de logistiek, food, dienstverlening, retail, zorg en overheid. Hij studeerde Management Consultancy aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en International Marketing en Management aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Bij de start van zijn adviesloopbaan ging hij direct op zoek naar de rode draad achter elke organisatievraagstuk. In zijn overtuiging is samenwerken het antwoord. De kwaliteit van het samenwerken is de belangrijkste hefboom in het versterken van het doelrealiserend en probleemoplossend vermogen van een organisatie ongeacht de branche waarin ze actief is en het beste antwoord op de veelzijdige vraagstukken van deze tijd.

PDF Leaflet ‘Samenwerkingsdialoog van Frijman.frl’